Γυψοσανίδες, ψευδοροφές

Γυψοσανίδες, ψευδοροφές

Διαμορφώνουμε το χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε για το τουριστικό σας κατάλυμα, προσφέρουμε τις καταλληλότερες λύσεις. Καλύπτουμε τοίχους με γυψοσανίδες ώστε να δημιουργήσουμε τους κατάλληλους χώρους που θα εξυπηρετήσουν εσάς και την οικογένειά σας. Με γυψοσανίδες διαμορφώνουμε χώρους διακόσμησης, αποθήκευσης, στήριξης, φωτισμού, διαχωρισμού και πολλών άλλων χρήσεων, ακόμη και διαχωρισμό ενοτήτων και δωματίων εντός του χώρου.

Οι ηλεκτρολογικές μας εργασίες συμπληρώνουν τις υπηρεσίες κατασκευής με γυψοσανίδες. Περνάμε καλώδια ρεύματος, τηλεφωνίας, δεδομένων, οπτικές ίνες, ήχου και ό,τι άλλο χρειαστεί μέσα από τις γυψοσανίδες ή την ψευδοροφή ώστε να μην υφίσταται καμία εξωτερική καλωδίωση. Η αντοχή στο χρόνο αλλά και η λειτουργικόητα αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα κατά την εργασία γυψοσανιδών και ψευδοροφών.

Η υλοποίηση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολύχρονη πείρα σε εργασίες όλων των ειδών. Ο χρόνος παράδοσης τηρείται στο έπακρο. Παραδίδουμε γρήγορα, αξιόπιστα και με οικονομικό προϋπολογισμό. 

Καλέστε μας στο 211 4142565 ή 6946 263263 για περισσότερες λεπτομέρειες!

Άμεση εκτίμηση κόστους και αποστολή προσφοράς.